• Anslagstavlan - Nytt och kul!

Kraften inom dig!
Tre lördagar i februari med olika teman i syfte att stärka din inre kraft. Varmt Välkommen!  https://www.facebook.com/events/1949508801963711/

"Kraften inom dig" på Masesgården igen! 
Den 22- 28 april 2018 är nästa kursomgång planerad, samt den 20-27 oktober. Varmt välkommen!
www.masesgarden.se 

   Skuggarbete -    
         kraftarbete 

Såååå himla häftigt att hålla dessa skuggdagar. Nu har det blivit skuggyra - kul med ökat intresse! Skuggdagarna är bokade på flera platser i Sverige nu - Malmö, Uddevalla, Falkenberg, Sundsvall  -och nystart i Stockholm igen.... Se kalendariet! - 

Varmt välkomna!
       Drömträff
Nästa drömträff är den 25  februari 2018!  Välkommen! 

GROW-magazine
Läs gärna intervjun med mig i senaste GROW magazine - om drömmar, både nattens och dagens...Du kan läsa tidningen på nätet genom www.growmagazine.se

Nyfiken på att lära   dig drömarbete?
Varmt välkommen in och kika på vår 6- månaders e-kurs - "Drömskolan"! Och läs vad våra tidigare elver lämnat för feedback! 
  www.dromskolan.seIntervju i tidningen Femina om drömmar: 
6 saker dina drömmar försöker säga dig! 
http://www.femina.se/6-saker-dina-drommar-forsoker-saga-dig/ 
Dröm fram kraften inom dig, steg 1.
Jag höll drömkurs kurs på Mira Mård:s "Hilaria"i Avesta i helgen...". Så här skriver hon: "Tack Agneta Oreheim för en fantastisk innehållsrik kurs i hur man kan använda sina natt- och dagsdrömmar som vägledning i livet. Denna ödmjuka och tålmodiga kvinna har med sin insiktsfulla visdom petat, vridit och vänt ut och in på oss och fått oss att dissikera symboliken i våra drömmar". 
Tack Mira , att hålla dröm-arbetskurs är suuuperkul! 
Min senaste krönika i tidningen Free!  Gläder mig åt att dessutom få skriva olika artiklar from nr 1, 2018. Kul! ´www.free.se   

Dröm fram kraften inom dig - spännande endagskurser i personlig utveckling med drömmar som grund !
Kursen/kurserna innehåller nattdrömmar,att tolka livet som en dröm, fantasiarbete, visualiseringar,"mental träning" /shapeshifting, guidade meditationer, samarbete med dina kraftdjur, skuggarbete/ speglingar, sagotolkning, enkla shamanska övningar och trumresor också såklart!
Ja allt jag intresserat mig för under så många år - superkul! From våren 2018 ger jag dessa kurser, i olka steg, som endagskurser. Se mer infor-mation i mitt kalendarium!

       Intervju
Här intervjuas jag av Staffan Stridsberg, på Observatoria om mina passioner och jobb-engagemang astrologi, drömarbete och skuggan... Superkul! 

 Möten med mening
Jag fick inspiration till att starta upp en återkommande mötesplats för träffar i själslig gemenskap där vi diskuterar olika existentiella teman varje gång. Det blir utifrån t ex shamanska idéer, toltekisk livsvisdom, Martinus kosmologi och A Course In Miracles. Träffarna är fristående, med olika teman varje gång. Nästa träff är den 17 januari 2018. Varje kväll kostar 200:- inkl fika.  
Varmt välkommen till inspirerande stärkande kvällar i fin gemenskap!

 
Om vi lyssnar på drömmarna kan vi få tag på vad som är på väg att ske...och det ger oss möjligheten att förändra ett oönskat skeende...

   Poddinspelning 
  med Vivi Linde!
 
Det blev lååånga, kul samtal! Vi spelade in 2 poddar. En om drömmar och dröm-arbete, och den andra handlar om astrologi. Välkommen att lyssna, vi hade riktigt roligt under inspelningen! Och en till podd är på G!

Drömtolkning:
http://vivilinde.se/2016/03/10/dromtolkning-tips-rad-symboler-tekniker-och-info-vivi-talar-med-dromterapeuten-agneta-oreheim/
Astrologi:som verktyg: 
http://vivilinde.se/2016/03/27/astrologi-som-verktyg-forsta-det-komplexa-systemet-i-samtal-med-agneta-oreheim/

 

Föreläsning:
"Varför  händer det här mig...nu igen?" på "Tro och vetade" i Malmö den 5 februari.
  Välkommen
! 

    Privatlektioner i
        astrologi

Nytt from hösten 2016 är att jag pausar med min astrologi-undervisning i grupp,men erbjuder istället privatlektioner under heldagar för dig som är intresserad och vill arbeta i din egen takt.
Varmt välkommen att höra av dig för mer information

Följ gärna mina bloggar på sidan!  https://edit.hemsida24.se/Page/Edit/homepageid/47316?p=11#/

   "Moongoddess -
stand in your strenght"  Min nya superhäftiga tavla, målad av Tekla Utterström, sitter nu på plats i arbets-rummet och välkomnar alla klienter. Hon delar säkert med sig av sin självkara integritet, pondus och styrka till alla som behöver! 

Jag medverkade på "Jordens hjärtslag - en jordande festival" den 18- 20 augusti uppe i vackra Jämtland, där jag ledde både en dröm-, samt en skuggworkshop. Nästa sommar 17-19 augusti är det dags igen! 
Intervju om drömmar i   tidningen Metro
Drömmarna vill oss alltid väl"
http://www.metro.se/nyheter/dromterapeuten-det-har-betyder-dina-drommar/EVHpcb!RwBF5FF6ouZM/