• Anslagstavlan - Nytt och kul!

"Kraften inom dig" på Masesgården igen! 
Den 22- 28 april 2018 är nästa kursomgång planerad. Varmt välkommen!
www.masesgarden.se 

   Skuggarbete -    
         kraftarbete 

Såååå himla häftigt att hålla dessa skuggdagar. Nu har det blivit skuggyra - kul med ökat intresse! Skuggdagarna är bokade på flera platser i Sverige nu   Malmö, Uddevalla, Falkenbergberg, Sundsvall  -och nystart i Stockholm igen.... Se kalendariet! - 

Varmt välkomna!

GROW-magazine
Läs gärna intervjun med mig i senaste GROW magazine - om drömmar, både nattens och dagens...Du kan läsa tidningen på nätet genom www.growmagazine.se

Nyfiken på att lära   dig drömarbete?
Varmt välkommen in och kika på vår 6- månaders e-kurs - "Drömskolan"! Och läs vad våra tidigare elver lämnat för feedback! 
  www.dromskolan.seIntervju i tidningen Femina om drömmar: 
6 saker dina drömmar försöker säga dig! 
http://www.femina.se/6-saker-dina-drommar-forsoker-saga-dig/ 
Dröm fram kraften inom dig, steg 1.
Jag höll drömkurs kurs på Mira Mård:s "Hilaria"i Avesta i helgen...". Så här skriver hon: "Tack Agneta Oreheim för en fantastisk innehållsrik kurs i hur man kan använda sina natt- och dagsdrömmar som vägledning i livet. Denna ödmjuka och tålmodiga kvinna har med sin insiktsfulla visdom petat, vridit och vänt ut och in på oss och fått oss att dissikera symboliken i våra drömmar". 
Tack Mira , att hålla dröm-arbetskurs är suuuperkul! 
Intervju om drömmar i   tidningen Metro
Drömmarna vill oss alltid väl"
http://www.metro.se/nyheter/dromterapeuten-det-har-betyder-dina-drommar/EVHpcb!RwBF5FF6ouZM/  

Om vi lyssnar på drömmarna kan vi få tag på vad som är på väg att ske...och det ger oss möjligheten att förändra ett oönskat skeende...
Min senaste krönika i tidningen Free! www.free.se   

Dröm fram kraften inom dig - tre spännande helg-kurser i personlig utveckling !
Kursen/kurserna innehåller natt-drömmar,dagS-drömmar, fantasiarbete, visualiseringar, "mental träning" /shapeshift- ing, guidade meditationer, samarbete med dina kraftdjur, skuggarbete/ speglingar, sagotolkning, enkla shamanska övningar och trumresor också såklart!
Ja allt jag intresserat mig för under så många år - superkul! Steg 1 planerad i Stockholm på Inspira 28-29 oktober, samt i Göteborg 11-12 november. Se mer infor-mation i mitt kalendarium!

       Drömträff
Nästa drömträff är den 25  februari 2018!  Välkommen! 

       Intervju
Här intervjuas jag av Staffan Stridsberg, på Observatoria om mina passioner och jobb-engagemang astrologi, drömarbete och skuggan... Superkul! 

 Möten med mening
Jag fick inspiration till att starta upp en återkommande mötesplats för träffar i själslig gemenskap där vi diskuterar olika existentiella teman varje gång. Det blir utifrån t ex shamanska idéer, toltekisk livsvisdom, Martinus kosmologi och A Course In Miracles. Träffarna är fristående, med olika teman varje gång. Nästa träff är den 17 januari 2018. Varje kväll kostar 300:- inkl fika.  
Varmt välkommen till inspirerande stärkande kvällar i fin gemenskap!

 

   Poddinspelning 
  med Vivi Linde!
 
Det blev lååånga, kul samtal! Vi spelade in 2 poddar. En om drömmar och dröm-arbete, och den andra handlar om astrologi. Välkommen att lyssna, vi hade riktigt roligt under inspelningen! Och en till podd är på G!

Drömtolkning:
http://vivilinde.se/2016/03/10/dromtolkning-tips-rad-symboler-tekniker-och-info-vivi-talar-med-dromterapeuten-agneta-oreheim/
Astrologi:som verktyg: 
http://vivilinde.se/2016/03/27/astrologi-som-verktyg-forsta-det-komplexa-systemet-i-samtal-med-agneta-oreheim/

 

Drömworkshop
Föreningen "Två Världar", Göteborg den 1 november
www.tvavarldar.se Välkomna!

Föreläsning:
"Varför  händer det här mig...nu igen?" på "Tro och vetade" i Malmö den 5 februari.
  Välkommen
! 

Följ gärna mina bloggar på sidan!  https://edit.hemsida24.se/Page/Edit/homepageid/47316?p=11#/

    Privatlektioner i
        astrologi

Nytt from hösten 2016 är att jag pausar med min astrologi-undervisning i grupp,men erbjuder istället privatlektioner under heldagar för dig som är intresserad och vill arbeta i din egen takt.
Varmt välkommen att höra av dig för mer information
Drömspa i Tjeckien
Priessnitz Spa I Jesenik, med sina äkta spatraditioner.... Under en vecka njuter vi av vandringar i hänförande vacker natur, sex spa-behandlingar, utflykter och en massa annat trevligt! Och drömkurs på eftermiddagar-na förståss! Den senaste resan blev väldigt lyckad!!! Även nästa år kör vi igen Planering på G, men kursen körs troligtvis i månadskiftet juli/auguisti. Kanske ses vi sommaren 2018?
Varmt välkommen! 
   "Moongoddess -
stand in your strenght"  Min nya superhäftiga tavla, målad av Tekla Utterström, sitter nu på plats i arbets-rummet och välkomnar alla klienter. Hon delar säkert med sig av sin självkara integritet, pondus och styrka till alla som behöver! 

Jag medverkade på "Jordens hjärtslag - en jordande festival" den 18- 20 augusti uppe i vackra Jämtland, där jag ledde både en dröm-, samt en skuggworkshop. Nästa sommar 17-19 augusti är det dags igen!